avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sunt funcționar public și dimineața trebuie să ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sunt funcționar public și dimineața trebuie să îmi las copiii ...

Sunt funcționar public și dimineața trebuie să îmi las copiii la școală, iar din cauza traficului nu ajung la 8 ( uneori ajung la 8:05) ceea ce o deranjează pe șefa mea ( care este de 30 ani pe aceeași funcție )ca nu ajung la fix. Îmi puteți spune dacă pentru funcționarii publici există undeva reglementat ca putem să întârziem din motive serioase?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:57, 4 Octombrie 2025
Nu exista asa ceva prevazut in legislatie ..de obicei, in mai toate institutiile publice se accepta sfertul academic. Adica, despre cele 15 minute denumite „sfertul academic”, utilizat în general când cineva întârzie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plecați de acasă cu copii cu 30 de minute mai devreme, și veți ajunge la lucru la 7:45, iar șefa va fi mulțumită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire la locul de munca Katiusha Katiusha Ar putea sa ma ajute cineva cu un punct de vedere? Sunt angajata din ianuarie 2016 la o firma pe post de consilier juridic. Seful meu direct, care pana acum o ... (vezi toată discuția)
Elevi scosi afara inainte de inceperea orelor danaa1 danaa1 La scoala unde invata copii mei, in fiecare dimineata elevii au obligatia sa iasa din scoala si sa faca un rand grupati pe clase. Toti elevii din cls. 1-8 fac ... (vezi toată discuția)