Este normal ca un polițist din alt oraș să îți ceară informațiile personale la telefon?
M-a sunat un domn polițist din alt oraș pentru o postare pe care am făcut-o în care mi-am spus strict experiența mea (fără jigniri) legată de un serviciu cumpărat de la firma respectivă (doamna a depus plângere probabil pentru că a fost nemulțumită).
Am șters postarea și mi-a spus să nu se mai repete "ca să nu ajungem ca Germania".
Domnul respectiv mi-a cerut informațiile personale de câteva ori și de fiecare dată când am întrebat dacă trebuie să i le ofer nu a spus nimic.
Este normal ca un polițist să îmi ceară informațiile personale prin telefon? Nu i-am oferit nimic, avea numărul meu de telefon și numele meu, nu știu ce informații personale dorea și pentru ce.
Plus, domnul polițist nu mi-a spus de la ce secție de poliție este. Trebuia să îmi spună?
Toată convorbirea telefonică a fost ciudată. Nu mi-a dat informații despre plângere, punea foarte mult accentul pe faptul că să îi dau informațiile mele personale.
Sunt genul de informatii care nu se dau prin telefon. Politistul putea, sa va convoace la sediul postului de politie sau sa se deplaseze la domiciliul dvs., sa v ia declaratie.
Plangere penala
angi_78
Bună ziua. De 5 luni, sunt amenințată și hartuita de cineva, necunoscut, prin telefon. Îmi știe adresa, mi-a desenat o cruce pe gard. Am depus o ... (vezi toată discuția)