avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anul trecut trebuia să primesc ultima tranșă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anul trecut trebuia să primesc ultima tranșă ...

Bună seara,
Anul trecut trebuia să primesc ultima tranșă (a cincea) din drepturile salariale câștigate în instanță, dar care nu au fost plătite. În ce măsură sunt afectat de prevederile OUG 52/2025, care amână plata drepturilor scadente în 2025, pentru 2026, din moment ce scadența drepturilor mele a fost 31 decembrie 2024?
Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. care este temeiul legal al reesalonarii prin oug ... remusoradea remusoradea Bună ziua. Care este temeiul legal al reesalonarii prin oug 115/2024 al drepturilor salariale (transa a patra) aflate în plată (dupa ce au fost si asa ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! rog și eu specialiștii în drept să îmi ... stelarman20001 stelarman20001 Bună dimineața! Rog și eu specialiștii în drept să îmi traducă ce vrea să zică art VIII din OUG 115/2023 \"Art. VIII. — (1) Tranșele aferente ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de creștere copil luni nelucrate si cu salarii compensatorii Miruna2405 Miruna2405 Bună ziua! Cum se calculează indemnizația de creștere copil daca nasc in iulie 2026 iar din decembrie 2025 pana la momentul nașterii nu am mai avut un loc ... (vezi toată discuția)