avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Daca am poprire pe salariu pentru un credit, cununia ...
Discuție deschisă în Executare silită

Daca am poprire pe salariu pentru un credit, cununia ...

Buna ziua. Daca am poprire pe salariu pentru un credit, cununia pot face sa mi se ridice sechestrul de pe masina, pus de același executor care mi-a pus poprirea pe salariu?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 13:34, 5 Octombrie 2025
NU, nu are legatura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu si pe contul de salariu Radu-ioana Radu-ioana Buna ziua! Sotului meu i s-a pus o poprire de 1/3 pe salariu pt o suma datorata unei firme de recuperari. Apoi a fost informat ca i s-a pus poprire si pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe ... danymbi danymbi Buna ziua. In data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe venit pentru suma de aproximativ 4200 ron, aceasta incluzand si cheltuielile de judecata, ... (vezi toată discuția)
Costurile cu sechestrul auto sunt sau nu sunt incluse in cheltuielile de executare? Kafune Kafune Foarte pe scurt, mi s-a pus o poprire pe conturi pentru niste facturi la enel. Suma a fost achitata deja in totalitate. La banca prin care s-a facut transferul ... (vezi toată discuția)