avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt chemat la „măsuri şi excepţii dispuse de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt chemat la „măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară”

Buna ziua am o întrebare sunt chemat la "măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară" ce se poate întâmpla daca in acest dosar sunt inculpat pentru furt calificat dar fara antecedente penale se poate lua cu executare mulțumesc aștept răspuns

Alte discuții în legătură

Lamurire masuri si exceptii dispuse de judecatorul de camera preliminara Paul2017 Paul2017 Buna ziua, Ce inseamna mai exact: - obiectul dosarului: masuri si exceptii dispuse de judecatorul de camera preliminara in calitate de inculpat? - ... (vezi toată discuția)
A trecut un an de la decesul tatălui meu într-un accident auto. de ce n-a fost arestat vinovatul până acum? Arthas Arthas Buna, tatal meu a avut un acident din care a decedat, era nevinovat mergea regulamentar, a intrat altul dupa contrasens in el, intrebarea mea este ca cel ... (vezi toată discuția)
Penal-amenintare in forma continuata Georgex52 Georgex52 Buna ziua. Sunt parte civila intr-un dosar penal avand ca obiect amenintarea(in forma continuata). Acum este la măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul ... (vezi toată discuția)