avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clarificare drepturi moștenitor al unei cote dintr-un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clarificare drepturi moștenitor al unei cote dintr-un apartament

Buna ziua , impreuna cu o sora detin un apartament , in procente diferite ea 3/4 eu 1/2 pot sa imi fac mutatie si sa locuiesc in el sau sa ii fac modificari. ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:22, 5 Octombrie 2025
Pai 3/4 si cu 1/2, nu fac un întreg.
Verificați încă o dată cotele.
De folosit îl puteți folosi. Si sa va faceți mutație. Insă de făcut modificări...vă convine sa investiți niște bani intr-un imobil care nu este proprietatea dvs exclusivă?
După aia o sa spuneți ca numai dvs ați cheltuit si numai dvs ați băgat bani.
Faceți întâi partajul, achitati-i surorii o sultă si când sunteți dvs unic proprietar, faceți ce doriți.
Ultima modificare: Duminică, 5 Octombrie 2025
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea dupa 16 ani adriela6 adriela6 Va rog frumos sa ma ajutati. Tatal meu a murit in urma cu 16 ani si a avut o casa impreuna cu mama. Noi suntem 2 surori. Eu stau in casa parintilor si sora mea ... (vezi toată discuția)
Detin in proprietate 1/4 din casa parinteacsa in urma succesiuni ... dorina49 dorina49 Detin in proprietate 1/4 din casa parinteacsa in urma succesiuni dupa tata facuta in 1984. O sora detine 3.4 din casa (1/4 din 1984 si 2/4 din 1987). Eu am ... (vezi toată discuția)