buna ziua, iaca nu stiam chestia asta.....deci acum vreo 4 ani am facut izolatie exterioara apartamentului aflat la et 1 intr-o scara cu 4 etaje... dar.....fara autorizatie sau ceva de genul asta...pot pati ceva? se poate intra in legalitate ...ca sa zic asa....? cum pot proceda? multumesc! mi se pare aiurea, adica am facut izolatie exterioara pe banii mei, sa mai si primesc amenda, doar pt ca am facut sa arate mai frumos ext apartamentului? multumesc pt eventuale raspunsuri
Amendat din prima nu, dar puteti fi obligat sa obtineti autorizatie pentru lucrare sau sa aduceti fatada la starea initiala. Daca nu faceti asta atunci puteti fi amendat. Si amenzile nu sunt mici deloc...
Conform legii, fatada (chiar daca este in dreptul apartamentului dvs) este proprietate comuna. De asemenea, tot conform legii, pentru lucrari de izolare este nevoie de autorizatie de constructie.
Infiltratii terasa
ana pop
Am o problema cu un vecin de la bloc. Eu am un apartament situat la et.2 intr-un bloc de beton vechi de 40 de ani. Vecinul de la et. 1 si-a inchis balconul ... (vezi toată discuția)