avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Impreuna cu sotul meu dorim sa divortam la notar. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Impreuna cu sotul meu dorim sa divortam la notar. ...

Buna ziua!
Impreuna cu sotul meu dorim sa dam divort la notar. Anul trecut am cumparat un imobil prin programul Prima Casa, unde eu ii sunt coplatitor si doresc sa ii cedez apartamentul impreuna cu tot ce inseamna acest imobil. Nu doresc niciun ban, nicio cota parte sau bun.
Care sunt pasii pentru a ceda acest imobil la notar si care sunt pasii care vor implica banca?

Intai dam divort si apoi facem partaj sau cum functioneaza?

Pe internet informatiile nu prea sunt foarte clare.

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 6 Octombrie 2025
Oana2211, utilizator

Alte discuții în legătură

Apartament in urma divortului BlaKy BlaKy Buna ziua, Urmeaza sa divotez si am depus deja actele la starea civila. In timpul casatoriei am achizitionat un apartament prin programul prima casa. Vreau ca ... (vezi toată discuția)
Partaj - credit prima casa Rikidone79 Rikidone79 Sunt casatorita si urmeaza sa divortez de comun acord, nu avem copii, avem un apartament cumparat prin \\"Prima casa\\". Eu sunt titularul creditului, iar ... (vezi toată discuția)
Coplatitor rata prima casa RRummer RRummer Buna seara, acum 7 ani am achizitionat impreuna cu sotul meu un apart. prin programul prima casa, el fiind debitorul principal, eu coplatitor. Recent am ... (vezi toată discuția)