avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă ai primit aprobarea pentru dosarul de pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă ai primit aprobarea pentru dosarul de pensie anticipată, ...

Dacă ai primit aprobarea pentru dosarul de pensie anticipată, după cat timp primești decizia si de când primești banii,adică de la aprobarea dosarului sau după primire decizie, mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:33, 6 Octombrie 2025
De la data depunerii dosarului daca odata cu acesta ati depus si incetarea CIM.
Si dacă nu am depus încetarea CIM?Aștept întâi sa văd suma aprobată pentru pensie
Se va pune în plată începând cu data incetarii CIM depusă la casa locală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data pensionarii anticipate, data incetarii cim coriolan clarinopol coriolan clarinopol Mama mea si-a depus dosarul de pensionare anticipata in august 2011. Pana in prezent nu a primit decizia(decembrie) Care este data cu care iese efectiv la ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare tampau gabriela tampau gabriela Cum procedez la desfacerea unui contract de munca a unui salarit care a depus dosarul pentru pensie anticipata cu 01.02.2013? Am inteles ca desfacerea se face ... (vezi toată discuția)
Pensionare partial anticipata CyMargarit CyMargarit Este cazul angajatului la o societate privata care solicita pensionare partial anticipata, intruneste conditiile legale pentru aceasta şi a cerut ... (vezi toată discuția)