avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara stie cineva unde este arhiva la uzina 1Mai ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara stie cineva unde este arhiva la uzina 1Mai sau upetrom ...

Buna seara stie cineva unde este arhiva la uzina 1Mai sau upetrom cum se schimbase?

Alte discuții în legătură

Bună ziua!am lucrat la uzine chimice romane str panduri sector ... Gabrielanico8@gmail.com Gabrielanico8@gmail.com Bună ziua!am lucrat la uzine chimice romane str panduri sector 5 București, din 1983-1996..Uzina sa desființat, și nu găsesc arhiva lor..din suflet va rog ... (vezi toată discuția)
Cautare arhiva societate inchisa Denis65 Denis65 Buna ziua Pentru dosarul de pensie imi trebuie adeverinte cu veniturile lunare realizate si grupele de munca. Una din societatile unde am lucrat este inchisa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.soacra mea a lucrat la uzinele chimice romăne din ... Dumitru dana Dumitru dana Bună ziua.soacra mea a lucrat la uzinele chimice romăne din anul 1979 pană in anul 1984...cum poate lua adeverință pt casa de pensii dat fiind că la acea ... (vezi toată discuția)