avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare articole homemade. Ce tip de firma ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare articole homemade. Ce tip de firma ?

Salutare, pe scurt si sa nu o lungesc prea mult as dori sa vand niste lucruri facute de mine, homemade, intrebarea este, ca sa nu am probleme cu ANAF sau cu alte autoritati ale statului ce as putea sa deschid, SRL, PFA, etc. Dar avand in vedere ca nu vand mai mult de 10 obiecte pe luna nu as vrea nici sa platesc la stat mai mult decat vand si sa fiu in pierdere inca de la inceput sa scot bani din buzunar sa platesc taxe si impozite. Poate imi puteti da o idee, o indrumare, multumesc de raspunsuri in avans.
Cel mai recent răspuns: adidascaliuc , utilizator 11:22, 7 Octombrie 2025
PFA vs SRL – ce formă juridică alegi pentru activitatea ta în 2025?
[ link extern ]
Multumesc. O sa arunc o privire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Andrade198 Andrade198 Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Si as vrea sa imi spuneți va rog cât costa sa imi deschid un srl sau un pfa, mulțumesc mult (vezi toată discuția)
Caen redactare contracte auto completare formulare LetitiaM LetitiaM Sunt traducator autorizat liber profesionist am doar cif la anaf. Facultatile de management si stiinte politice la licenta si diplomatie la masterat, cea de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)