avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca in procesul verbal redactat de polițist pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca in procesul verbal redactat de polițist pentru ...

Buna ziua daca in procesul verbal redactat de polițist pentru o depășire a vitezei legal cu 52 km k/h intr.o localitatea am fost amendat și mi se.a suspendat permisul pentru 90 zile
Numărul de înmatriculare al mașinii a fost greșit
Poate depune contestație????
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:27, 7 Octombrie 2025
Puteti depune contestatie, dar nu veti avea succes, daca in inregistrarea video a faptei se vede numarul masinii, pentru ca, de obicei, asfel de contraventii se probeaza de catre politie cu o astfel de inregistrare.
Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pregătirea pentru a treia înfățișare la judecătorie pt contestarea procesului verbal Ionel firu Ionel firu Bună seara am făcut și eu contestație pt un proces verbal în care dnl polițist mi-a scris că ma luat cu aparatul radar cu o viteză de 115 km/h m-am ... (vezi toată discuția)
Viteza max. 66km/h inregistrat de politie ca si 79 km/h szalac szalac Buna ziua, Azi am fost oprit de politia rutiera pentru viteza in localitate. Agentul a explicat ca am circulat cu viteza de 79 km/h inregistrat cu aparatul ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal - suspendarea permisului de conducere r0bertC r0bertC Salutare, In data de 30 martie 2016 mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile, fiind surprins de detectorul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)