avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am un imobil pe care doresc să-l vând.Pt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am un imobil pe care doresc să-l vând.Pt asta am ...

Bună ziua! Am un imobil pe care doresc să-l vând.Pt asta am nevoie de cadastru și intabulare. Eu am certificat de moștenitor,in urma decesului mătușii mele. Aceasta are la randul ei,certificat de moștenitor,in urma decesului soțului. Nu știu dacă nu cumva și acesta a dobândit proprietatea in urma unei moșteniri. Proprietatea a fost dezmembrată la un moment dat, nu știu când. Întrebarea mea.....care sunt pașii de urmat pt a obține cadastru și intabularea, cat mai repede! Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:55, 7 Octombrie 2025
Contactați un cadastrist să vină sa efectueze măsurătorile si sa vă întocmească documentația cadastrala.
Tot el se va ocupa si de intabulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intabula un certificat de mostenitor fara cadastru teodosie113 teodosie113 Am mostenit o parte dintr-un imobil de la matusa mea. Aceasta in timpul vietii in anul 1998 a instrainat o parte cca 75% din acest imobil plus intreg terenul ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare pe orizontala pompagiu pompagiu Care ar fi pasii legali pentru separarea pe orizontala a unui imobil,in speta parterul unei vile +curtea din fata afernta, dezmembrat din vila P+1+M ? (vezi toată discuția)
Donatie. probleme intabulare stefanis stefanis Buna ziua,va rog frumos:am primit o proprietate prin donatie,cu uzufruct viager.La momentu efectuarii donatiei,era efectuat doar cadastru pe teren nu si pe ... (vezi toată discuția)