avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ! Stie cineva de ce nu s au incarcat caruri ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ! Stie cineva de ce nu s au incarcat caruri cu 125 ...

Buna ziua ! Stie cineva de ce nu s au incarcat caruri cu 125 de lei, desi sintem in 7 oct ? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Am tot auzit că în iunie a fost încărcată prima tranșă ... Elena Bretean Elena Bretean Am tot auzit că în iunie a fost încărcată prima tranșă de 125 lei pe cardurile sociale. Eu nu am primit nimic,știe cineva care este adevărul,au fost ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical Mihai Cochior Mihai Cochior Bună ziua! Dacă în luna Aprilie voi avea un concediu medical (internare planificată) 7 zile, aceasta având în total 19 zile lucrătoare (20-1 - a doua ... (vezi toată discuția)
125 lei pentru pensionar limita de varsta, pensie 1975 lei daniel cucu daniel cucu Pensionar , limita de varsta,, pensie 1975 lei. Intrebare , mai primesc cei 125 de lei,,Sprijin pentru Romania ? Multumesc ! (vezi toată discuția)