am fost la o farmacie saptamana trecuta,si cand am platit la pos cu telefonul,farmacista a mai tastat 2 numere in plus,si in loc de 172 lei,mi s au retras 17200 lei,si colac peste pupaza bonul nu s aimprimat,deoarece tocmai schimbase rola si o pusese invers.Au spus sa nu mi fac griji,ca o sa mi se restituie suma in decurs de 4-5 zile.Ca dovada am doar operatiunea bancara de pe aplicatia mea de banking,care imi arata ce unitate(farmacie) a facut aceasta grseala.
Va rog,sa ma ghidati in ceea ce ar trebui sa fac,multumesc
Că dovadă aveți extrasul de cont.
Am fost exact în aceeași situație, am făcut o plată la Electrica prin internet banking și exact așa de la 100 și ceva la 10.000 și ceva... a durat câteva zile bune, dar i-au returnat. E îmbogățire fără justă cauză e o plată necuvenită, vor returna! Este vorba despre o plată nedatorată, o situație juridică civilă, nu penală.
SunnyXxxX
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
"Este vorba despre o plată nedatorată, o situație juridică civilă, nu penală."
Cum adică nu este datorată?
Când i am recomand doamnei să facă si o plângere la poliție mi am amintit de o cunoștință care a fost intr o situație identică ( tot farmacie) .
Acesta a fost dus cu vorba până a venit cu poliția la farmacia respectivă.
pentru a evita situatii de acest tip, ca si vreo alta forma de furt, eu am mi-a setat limite joase de plati zilnice, in aplicatie, ceea ce va recomand si dv de acum incolo. In rest, desigur, notificati farmacia, cu toate dovezile, sa va returneze banii, iar daca se fac ca e greu sau "uita", le comunicati ca asta devine furt, deci nu mai e greseala odata ce tii banii si nu ii returnezi, si atunci intri in sfera penala.