am fost la o farmacie saptamana trecuta,si cand am platit la pos cu telefonul,farmacista a mai tastat 2 numere in plus,si in loc de 172 lei,mi s au retras 17200 lei,si colac peste pupaza bonul nu s aimprimat,deoarece tocmai schimbase rola si o pusese invers.Au spus sa nu mi fac griji,ca o sa mi se restituie suma in decurs de 4-5 zile.Ca dovada am doar operatiunea bancara de pe aplicatia mea de banking,care imi arata ce unitate(farmacie) a facut aceasta grseala.
Va rog,sa ma ghidati in ceea ce ar trebui sa fac,multumesc
1.notificare prin avocat să vă restituie banii
2.păstrați dovada transferului bancar
3.este posibil să fie și o înregistrare video la farmacie. ați putea solicita să fie arhivate înregistrările din ziua respectivă indicând și un interval orar
4.plângere penală dacă în maxim 14 zile nu vi se face returnarea.
Sincer au luat suma pentru ca au avut de unde lua. Pentru a evita astfel de probleme eu am cont de economii in care virez veniturile imediat ce incasez, lasand in contul cu card atasat cam 6-700 lei suficienti pentru traiul contribuitiv zilnic. Operatiunile le fac prin aplicatia bancii. Dar si aplicatia bancii sigur v-a instiintat cu o notificare despre operatiunea in cauza. Daca o citeati pe loc nu ati fi avut inconvenientul. Acum va doresc succes!