avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit astazi 26.09 de la judecatorie un dosar ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit astazi 26.09 de la judecatorie un dosar ...

Bună ziua!
Am primit astazi 26.09 de la judecatorie un dosar COMUNICARE ADRESĂ in legatura cu un credit bancar din 2008,dosar din care face parte si Invest Capital.eu ce ar trebui sa depun in intampinare?după parerea mea acest credit este prescris.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:54, 7 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este foarte posibil sa fie prescripția aplicabilă.
Faceți întâmpinare neapărat.
Puteti apela și la avocat căci veți primi banii înapoi de la instanță.

București 2025
acest răspuns util
Dacă o formulați după, ,, părerea "dvs'e posibil sa aveți surprize.Daca suma solicitata este mare angajați un av pt a va formula întâmpinarea in cazul în care nu doriți sau nu puteți sa va angajați pt tot procesul.Daca suma e mica atunci puteți faci experimentul de a va redacta singur întâmpinarea cum credeți dvs.. Pana la urma dvs decideți..
Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
acest răspuns util
Trebuie să formulați întâmpinare și să ivocați prescripția în termenul legal, în caz contrar veți fi decăzut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partenerul mi-a oferit bani in dar ca apoi sa ma dea la imbogatire fara justa cauza ami.irl ami.irl Buna ziua, partenerul mi-a dat in dar niste bani transfer, asa a zis el, si am si inregistrare, anul trecut, evident cu intentie rea, dar eu l-am crezut la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua in 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la ... Lica L Lica L Bună ziua In 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la Orange deoarece mi-a venit factura prea mare I-am sunat și i-am întrebat care este motivul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, in urma cu 2 ani fata mea a avut un accident cu masina (a ... @Brindusa @Brindusa Bună ziua, in urma cu 2 ani fata mea a avut un accident cu masina(a lovit o masina Dacia Logan in parcare). Sa încheiat amiabila... După 2 ani, am primit ... (vezi toată discuția)