avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întreținere: dacă salariul net este de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întreținere: dacă salariul net este de 4500, poprire 33%, pensia ...

Bună seara!Daca salariu net este de 4500,poprire 33%,pensia alimentara cum se calculează?Va multumesc anticipat!
4500 x 33 : 100 = 1485
Se calculează raportat la hotărâre și la 4500 de lei venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensie alimentare dupa poprire Elena Mihaelairu Elena Mihaelairu Am poprire pe salariu 33% din salariul net. Trebuie sa platesc pensie alimentara 1/4 din salariu. Din ce suma sa platesc pensia alimentara, din suma inainte ... (vezi toată discuția)
Retinere executare silita si pensie alimentara familistu familistu Buna ziua Care este prioritatea unor retineri din salariu. 1. Pensie alimentara - 33% 2. Executare silita - ??% din ce ramane dupa plata pensiei ... (vezi toată discuția)
Poprire cont si pensie alimentara guschevici guschevici Buna seara ! Am si eu o problema si anune pe contul meu de salariat deschis la Ing Bank am 2 popriri pe cont de 50 la suta pe venit. In momentul cand vreau sa ... (vezi toată discuția)