avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am numerele și talonul reținute pentru lipsa Itp și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am numerele și talonul reținute pentru lipsa Itp și lipsă ...

Salut. Am numerele și talonu reținut pentru lipsa Itp și lipsă asigurare.
Cei de la RAR au zis să merg să ridic numerele și după să merg la RAR.
Iar cei de la politice au zis ca prima dată rar și după numerele. Numai înțeleg nimic.
Să înțelenit cineva cu problema asta

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am fost oprit de către poliție pentru un control ... Adriana0903 Adriana0903 Buna ziua! Am fost oprit de către poliție pentru un control de rutina. In urma controlului s-a constatat că asigurarea RCA era expirata de 2 zile. Mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Talon suspendat stelianalexandru stelianalexandru Salut in seara de sambata am fost oprit de un echipaj de politie (MAI) , unde mi a fost luat si talonu , motivu fiind anvelopele in stare de uzura . Procura ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto RazvanLinux RazvanLinux Buna ziua, am cumparat o masina recent acu 2 saptamani, am facut contract vanzare/cumparare mi-am dat proprietarul fiscalu, am adaugat masina la fiscal am ... (vezi toată discuția)