avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De curand am radiat o masina prin depozitare pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De curand am radiat o masina prin depozitare pe propriul ...

Buna ziua! De curand am radiat o masina prin depozitare pe propriul teren. Pot suferi repercusiuni de vreun anumit fel daca eu am vandut apoi acea masina(fara act de vanzare cumparare) unui parc auto de dezmembrari? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:24, 8 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se va mai intimpla nimic, acea masina nu mai e inregistrata nici fiscal, nici din punctul de vedere al circulatiei rutiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina fara certificat de dezmembrare theogrigore theogrigore Va prezint situatia foarte pe scurt. Tatal meu (decedat in noiembrie 2018) avea un autorism vechi care statea in curtea casei. Acum 3 luni, mama mea a dat ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism numai cu cartea de identitate a vehiculului goldeneye_2_5 goldeneye_2_5 Buna ziua! Vara asta am vandut o masina la cineva, am avut inredere in el ca vine in septembrie sa transcrie masina pe numele lui. Nu a venit respectivul , nul ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea unei masini radiate. nistick nistick Buna ziua, Vreau sa cumpar o masina inmatriculata de la cineva. Eu doresc sa o iau de la proprietar radiata. Si sa o inmatriculez mai tarziu dupa ce este ... (vezi toată discuția)