avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce se întâmplă dacă în tinerețe am încheiat un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce se întâmplă dacă în tinerețe am încheiat un contract ...

Ce se întâmplă dacă în tinerețe am încheiat un contract Pilon 3, dar încă nu am depus nicio sumă?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Octombrie 2025
Kili, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kili , utilizator 02:01, 8 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este o pensie privată facultativă, deci contribuiți voluntar. Până acum nu ați depus, nu ați dorit, deci sold 0.
Nu se percep penalități, taxe sau datorii, Pilonul III nu implică nicio obligație de plată.
Contractul rămâne valabil pe termen nelimitat, până îl activezi sau îl denunți.
Poți începe oricând să contribui, doar dacă dorești.
Atunci, nnpensii nu poate intenta un proces din această cauză?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii angajat plata pensie privata de angajator alin1971 alin1971 Am gasit in intrebarile adresate ANAF pe facebook urmatoarea intrebare: \\"Pentru pensiile private pilonul III, angajatorul poatededuce o cheltuială maximă ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pikii12 pikii12 buna ziua.am pensie privata obligatorie si pensie facultativa pilonul2...care dintre cele doua pensii o afecteaza pe cea de la stat?eu o sa ies la pensie cam ... (vezi toată discuția)
Deducere fiscală obligatorie, dar neonorată! Nicu_62 Nicu_62 Nu reușesc sub nicio formă să-mi conving angajatorul că încalcă legea și drepturile mele salariale lunare neprocedând la deducerea fiscală a sumelor ... (vezi toată discuția)