avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dețin acțiuni la MEVA Mehedinti care între timp a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dețin acțiuni la MEVA Mehedinti care între timp a dat faliment

Dețin acțiuni la firma MEVA Mehedinti care între timp a dat faliment,ce fac?
Ultima modificare: Luni, 20 Octombrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 09:02, 8 Octombrie 2025
Contactați administratorul/lichidatorul judiciar și întrebați când are loc AGA de desemnare a administratorului special. Apoi participați la ședință și votați pentru alegerea unui administrator special. Țineți legătura cu acesta în timpul procedurii.

Sper să vă fie de folos informațiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare legea insolventei olaroiu olaroiu Ma intereseaza daca modificarile/completarile la legea insolventei 85/2014 efectuate prin OUG nr. 88 din 27 septembrie 2018 pentru modificarea si completarea ... (vezi toată discuția)
Administratorul special Costi2017 Costi2017 Buna ziua In urma inaintarii procedurii insolventei simplificate,instanta a numit un administrator judiciar pentru administrarea societatii X. Acest ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am avut o societate care a intrat in insolventa si ... Simonique9 Simonique9 Buna seara, Am avut o societate care a intrat in insolventa si mi s-a atras raspunderea in calitate de administrator. Lichidatorul care s-a ocupat de ... (vezi toată discuția)