avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dețin acțiuni la firma MEVA Mehedinti care între ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dețin acțiuni la firma MEVA Mehedinti care între timp a dat ...

Dețin acțiuni la firma MEVA Mehedinti care între timp a dat faliment,ce fac?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 09:02, 8 Octombrie 2025
Contactați administratorul/lichidatorul judiciar și întrebați când are loc AGA de desemnare a administratorului special. Apoi participați la ședință și votați pentru alegerea unui administrator special. Țineți legătura cu acesta în timpul procedurii.

Sper să vă fie de folos informațiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare legea insolventei olaroiu olaroiu Ma intereseaza daca modificarile/completarile la legea insolventei 85/2014 efectuate prin OUG nr. 88 din 27 septembrie 2018 pentru modificarea si completarea ... (vezi toată discuția)
Administratorul special Costi2017 Costi2017 Buna ziua In urma inaintarii procedurii insolventei simplificate,instanta a numit un administrator judiciar pentru administrarea societatii X. Acest ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am avut o societate care a intrat in insolventa si ... Simonique9 Simonique9 Buna seara, Am avut o societate care a intrat in insolventa si mi s-a atras raspunderea in calitate de administrator. Lichidatorul care s-a ocupat de ... (vezi toată discuția)