avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1475 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cu cât este platit net un profesor necalificat, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cu cât este platit net un profesor necalificat, definitivat ...

buna ziua cu cat este platit net un profesor necalificat,definitivat luat si vechime in invtamint 3 ani si vechime totala 20 ani
Cel mai recent răspuns: stelarman20001 , utilizator 18:00, 10 Octombrie 2025
Chiar credeti ca stim ... ar trebui sa postati salariul brut.
ce inseamnă profesor necalificat?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectari in carnetul de munca (vechime în învãþãmânt) mirandolina53 mirandolina53 Bună - seara, Am marea rugăminte de a mă ajuta cu un răspuns la următoarea problemă : - sunt în litigiu de muncă cu liceul la care sunt angajată. ... (vezi toată discuția)
Salarizare studii superioare dragodan dragodan Sunt profesor, studii universitare, examen definitivat, vechime 11 ani, incadrat ca profesor documentarist, necalificat (nu am studii de biblioteconomie), cu ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant alexandru2007 alexandru2007 Va rog sa-mi dati un raspuns argumentat cu trimiteri la lege. Intre anii 1995-2005 am fost profesor necalificat. 2005 pana in prezent profesor ... (vezi toată discuția)