avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare autoturism weekend Buna ziua, cum se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare autoturism weekend Buna ziua, cum se procedeaza cu vanzarea ...

Vanzare autoturism weekend
Buna ziua, cum se procedeaza cu vanzarea unui autoturism in weekend, ma refer la contractul de vanzare-cumparare, viramentul banilor si fiscalul. Mersi!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:27, 8 Octombrie 2025
Fiscalul e valabil 30 zile, deci il scoateți in săptămâna respectivă, iar banii se pot vira de pe telefon, prin aplicație.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Octombrie 2025
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea autoturism administratia financiara razvyyr razvyyr Buna ziua sunt Razvan din[ editat] am un autovehicul marca [ EDITAT de moderator-nu este necesara mentionarea tipului autoturismului, nu facem reclama in ... (vezi toată discuția)
Autoturism fara acte BiankaDobrosavljevic BiankaDobrosavljevic Buna! Am o problema destul de mare...Am achizionat un autoturism de la un cetatean roman, care nu avea dreptul de proprietate asupra acelui autoturism. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. tocmai am ... ionica3727 ionica3727 Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. Tocmai am fost imputernicita prin procura notariala sa pot semna actul de vanzare cumparare, pt un teren ... (vezi toată discuția)