avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Trebuie sa platesc tevile de la CET pe care le-au pus ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Trebuie sa platesc tevile de la CET pe care le-au pus pe scară dacă ...

Bună ziua, trebuie sa platesc tevile de la CET care le-au pus pe scară pentru căldură daca eu sunt la mansardă si am Centrală? Ca asociația ma obliga sa platesc taxa de instalare a tevilor cu toate ca eu nu beneficiez si nu am cum sa beneficiez vreodată fiind la Mansarda? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:12, 8 Octombrie 2025
Buna ziua

Da, conform legii 196/2018 (art 35) instalațiile de incalzire de la branșament/racord până la punctul de distribuție către părțile aflate în proprietate individuală constituie părți comune din condominiu, dacă actele de proprietate nu prevăd altfel.

Si acoperisul este parte comuna si la reparatia lui este obligat sa contribuie si vecinul de la parter, chiar daca el nu "beneficiaza" direct de pe urma reparatiei, ca lui nu ii ploua in casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, recent au aparut infiltratii in acoperisul blocului, ... happah happah Buna seara, Recent au aparut infiltratii in acoperisul blocului, si asociatia de proprietari a inceput sa stranga fonduri pentru reparatie. Din bloc exista ... (vezi toată discuția)
Terasa bloc inundatii repetate- responsabilitate reparatii tavan? Irina.0 Irina.0 Buna ziua, in urma inundațiilor repetate din cauza terasei blocului ce nu era reparata si a infundarii tevii pluviale, administratia blocului nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Despre coloane apa bloc. in interior apartament , exista o ghena ... laura1016 laura1016 Despre coloane apa bloc. In interior apartament , exista o ghena zidita , cu suprafata de 0.3x0.5m=0.15m2 . In interior sint tevile verticale [coloanele] ... (vezi toată discuția)