avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1349 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua va pot ajuta eu cu stergerea la hora credit ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua va pot ajuta eu cu stergerea la hora credit , conditia ...

Buna ziua va pot ajuta eu cu stergerea la hora credit , conditia este sa fie achitat si se poate sterge in maxim o saptamana, puteti sa imi trimiteti un e-mail pe adresa marpad329@gmail.com, si revin in cel mai scurt timp posibil.

Alte discuții în legătură

Grile examen unpir Cosmin-Traian Maglas Cosmin-Traian Maglas Buna ziua, Nu reusesc sa gasesc grile pentru examenul UNPIR. Are cineva? Chiar daca sunt din 2009 sau 2008? cosmin.maglas@gmail.com Merci, Cosmin (vezi toată discuția)
Scrisoarea mmps 382/mb//2000 moshulica moshulica Poate sa ma ajute cineva cu textul scrisorii MMPS 382/MB/08.11.2000 ? CJP mi-a respins cererea de pensionare pentru limta de varsta invocand acest document. ... (vezi toată discuția)
Conducatorul institutiei nu aproba cererea de transfer, ce se poate face? Taisa Taisa Buna ziua. Ce se poate face in urma refuzului conducatorului unitatii de a \"dezlega\" un functionar public, doritor de transfer la alta ... (vezi toată discuția)