avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

in mai voi implini 54 ani.am terminat fac mecanica iasi,5 ani,si din 1981 pina in 2000-decembrie am lucrat.actualmente locuiesc in strainatate.as dori sa stiu daca pot sa cer sa ma pensionez,cu ce tip de pensie as putea ,ce drepturi as avea acum sau trebuie sa astept,si pina cind.de fapt ce si cum este mai bine sa fac.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 17:38, 18 Februarie 2010
Reveniti cu urmatoarele date:
-sexul dvs;
-data exacta a nasterii;
-in ce tara locuiti in prezent;
-stagiile realizate in strainatate;
-precizati daca doriti pensie din ambele state, prin cumularea stagiilor si a veniturilor realizate, sau separat, din fiecare stat in parte.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata mariatoader mariatoader in acest an fac 54 de ani si 34 de ani de munca neintrerupta, pot beneficia de pensie anticipata?care sant conditiile ? cati ani si cata vechime ?pentru ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie grupa1 cucuruzu cucuruzu Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu grupa 1 de munca daca ea mai este valabila. Tatal meu a primit decizie destul de ambigua de la casa de pensii in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata simona poiana simona poiana Mama mea are 25 de ani in grupa a 2-a de munca (1975-2000) si are varta de 54 de ani (17 februarie 1956) vrea sa stie in ce conditii poate sa iasa la pensie ... (vezi toată discuția)