avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am primit decizia de pensionare pentru limită de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am primit decizia de pensionare pentru limită de ...

Bună seara! Am primit decizia de pensionare pentru limită de vârstă, la 62 de ani și 41 ani stagiu de cotizare, conform art. 56 din legea 360/2023, dar pentru satisfacerea stagiul militar ( 1 an și opt luni) nu am primit punctaj, deși am depus livretul militar. Este corect? Dacă nu, ce trebuie să fac?
Cel mai recent răspuns: lupmarcel , utilizator 10:24, 9 Octombrie 2025
Dacă este menționat în total stagiu ca și stagiu asimilat, atunci în mod sigur a fost luat în calcul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La nr. total de puncte realizat scrie:
- nr. de puncte realizate în sistemul public condiții normale
- nr. de puncte realizate în sistemul public condiții deosebite
- nr. de puncte corespunzătoare pensiei suplimentare
- nr. de puncte suplimentare pentru grupe
- nr. de puncte de stabilitate
Nu scrie nimic de puncte acordate pentru perioada asimilata-stagiul militar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare mod de indexare a pensiei 5752187 5752187 Va rugam clarificari in urmatoarea speta: Varianta 1.Pensionare anticipata partiala conform legii 263/2010 Avem un angajat care are o decizie de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! referitor la decizia de pensionare am primit decizia ... lupmarcel lupmarcel Bună ziua! Referitor la decizia de pensionare Am primit decizia privind acordarea pensiei anticipate, din care rezultă că la stagiu total de cotizare nu ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor 360/ 2023 johnny_1961 johnny_1961 Legea 360/ 2023 Pensia anticipata partiala! Buna ziua Sunt pensionat anticipat partial din 2021. , stagiul de cotizare pe decizia de pensionare este de ... (vezi toată discuția)