avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum e posibil sa scapi de amenda itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum e posibil sa scapi de amenda itm

Cum e posibil sa scapi de amenda itm

Alte discuții în legătură

Cum scap de bunuri pe o societate in insolventa mariusnicolae99 mariusnicolae99 Am o firma ce a fost amendata de itm cu 90.000 ron. Patrimoniul societatii este de aprox 100.000 ron. Cum scap de bunuri ca sa nu-mi fie executate. (vezi toată discuția)
Nu am semnat nici un cim elena.miha1983 elena.miha1983 Am si eu o nelamurire, m-am angajat acum 3luni jumate...la angajare nu am semnat nici un fel de contract individual de munca iar la ITM apar cu contract de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm badealuminita badealuminita Urmeaza sa intru in prenatal si angajatorul nu mi-a mai dat bonurile din lunile aprilie-august (5luni) dar din salariu mi-au oprit impozitul pe ele...unde ma ... (vezi toată discuția)