avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Exista o metoda prin care iti asumi (in scris) ca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Exista o metoda prin care iti asumi (in scris) ca ...

Buna ziua!

Exista o metoda prin care iti asumi (in scris) ca lucrezi in cele 42 de zile de la nasterea copilului?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 9 Octombrie 2025
Detaliati problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu postnatal obligatoriu 42 zile aom15 aom15 Buna ziua! Sunt o viitoare mamica, si voi intra in concediu prenatal in 20 aprilie, data probabila a nasterii fiind 8 iulie, adica a 80-a zi de concediu ... (vezi toată discuția)
42 de zile de concediu de lauzie NICOLETA-CORNELIA NICOLETA-CORNELIA Buna seara! In 25.07.2012 am nascut,am avut concediu de maternitate toata luna iulie,iar pe august am avut concediu medical doar pana in 15.08.;asta inseamna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am fost in concediu de creștere copil până în ... Elenq Elenq Buna ziua ! Am fost in concediu de creștere copil până în data de 5 februarie 2022.Pe.perioqda concediului firma la care lucram și-a schimbat sediul în ... (vezi toată discuția)