Bună seara. Anul trecut în. martie am fost implicat într un accident auto în care am fost declarate vinovat de către poliție. Am predat asigurarea și toate actele necesare, am plătit amenda și am avut permisul suspendat. Fără victime (neacordare de prioritate). Astăzi primesc o copie a unui dosar depus la judecătoria sectorului 1 în care am calitatea de Intervenient forțat în care practic se face referire la faptul ca firma de asigurare a plătit doar o parte din despăgubiri iar restul creantei a fost cesionata unei firme care a chemat în judecata firma mea de asigurări.Aceasta copie îmi este adresata mie și mi se spune sa fac întâmpinare dacă doresc în termen de 30 de zile. Dar pe tot parcursul dosarului se face referire numai la firma de asigurări eu apărând doar la rubrica de Intervenient forțat. Practic ce ar mai trebui sa mai depun eu dacă toate actele le am depus atunci la politie?
Intampinarea este actul prin care va aparati ca sa nu cadeti dvs in pretentii. Apelati la un avocat sa va redacteze intampinarea, sa nu pierdeti termenul de 30 de zile si cu el dreptul la a propune probe in aparare