avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Este corect ca raspunsul oferit de ANPC sa faca ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Este corect ca raspunsul oferit de ANPC sa faca urmatoarea afirmatie ...

Este corect ca raspunsul oferit de ANPC sa faca urmatoarea afirmatie :

Referitor la articolul 15(7) din OUG 140/2021 noțiunea de “indicarea bunurilor cărora li se aplică garanția comercială” se referă la grupa de bunuri și anume încălțăminte, textile etc.

Legea OUG 140/2021 mentioneaza la articolul 15(7) : Certificatul de garanție comercială conține următoarele elemente:

d) indicarea bunurilor cărora li se aplică garanția comercială;

Alte discuții în legătură

Garantie piesa schimbata in garantia masinii diakrisis diakrisis Buna ziua, Am schimbat o piesa la masina personala in ultima luna de garantie. Dupa 4 luni, am constatat ca piesa schimbata este defecta si am revenit la ... (vezi toată discuția)
Garantie autoturisme sh cu numar de km limitat DanielMotfolea DanielMotfolea Buna ziua, datorita faptului ca in nici o lege nu este specificat toate datele referitoare la garantie,doar garantia conform Legea 449/2003 și OUG 140/2021 , ... (vezi toată discuția)
Garantie incaltaminte 30 sau 60 zile cyan cyan Legea 449/2003 Art. 17. - Consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate [b]în termen de două luni de la data la care a ... (vezi toată discuția)