avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua .Am o mare problemă cu proprietara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua .Am o mare problemă cu proprietara garsonierei în ...

Bună ziua .Am o mare problemă cu proprietara garsonierei în care stă fiica mea . Acum două săptămâni am închiriat o garsonieră ptr fiica mea , studentă Erasmus în București ptr o perioadă de 5 luni. Am semnat un contract cu 350 euro plata chiriei plus 350 euro garanție. Ne-a predat locuința în condiții deplorabile, mizerie , covoare pline de praf .Din prima zi a început să o terorizeze cu 20-30 mesaje pe zi , să nu rămână apă pe casă , să pună cârpe în jurul chiuvetei de la bucătărie ca stropește apa și se face mucegai, ca vroia să vadă cum arăta casa , a insistat in fiecare zi .săptămâna trecută a venit prietenul ei și a rămas ptr 3 zile ,Având în vedere ca a început să-i fie frică de proprietara ,a acceptat ca aceasta di urma să vină ,în acel moment parând încântată de curățenie și cum este ținută garsoniera .A doua zi a sunat-o jignind-o ca este mincinoasă și ca a venit prietenul și preacurvesc pe salteaua ei. Fiica mea i-a spus să nu-și permită , după care m-am certat și eu cu ea la telefon, părea ca a înțeles, dar ziua următoare a început di nou ca balconul trebuie uscat altfel se infiltrează apa . Am rugat-o să nu mai sune sau scrie mesaje altfel mă voi adresa autorităților ptr nerespectarea contractului. Acum insistă să părăsească locuința , dar nu avem siguranța ca o să-i dea banii de garanție. Ce trebuie făcut, cui să ne adresăm? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:15, 9 Octombrie 2025
Va propun o notificare redactata juridic de avocat, care sa ii puna in vedere consecintele juridice ale situatiei create de ea si pentru nu a incepe seria sesizarilor la autoritati impotriva ei, sa restitie garantia si restul de chirie. Trebuie sa opreasca cat a stat pana in prezent fiica dvs la ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare din garsonieră închiriată fără contract. ne poate face probleme proprietarul dacă n-o să-i achităm banii ceruți în plus față de garanție? Catya96 Catya96 Buna ziua , In urma cu doi ani , impreuna cu prietenul meu , am inchiriat o gasoniera . Nu s-a facut contract de inchiriere , nici macar proces verbal cu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere locuinta fara contract zero7zero8 zero7zero8 buna ziua. am facut o mare gafa pe care o s-o explic pe scurt. parintii nasilor mei au avut o garsoniera nefinisata, neutilata, fara usi interioare, fara ... (vezi toată discuția)
Despre chirii angel_3ro angel_3ro Buna , am si eu o intrebare. Am stat in chirie stabilind cu proprietarul ca vom ramane 3 luni. Din cauza ca apartamentul e invadat de gandaci cat soarecii, am ... (vezi toată discuția)