avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1363 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă copilul meu nu a solicitat un loc de cazare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă copilul meu nu a solicitat un loc de cazare ...

Bună seara! Dacă copilul meu nu a solicitat un loc de cazare in căminele studențești, poate beneficia de subvenția individuală pentru chirie oferită de stat pentru cei care au un apartament închiriat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:55, 10 Octombrie 2025
Subventia se acorda nu mai pentru locuintele sociale

Locuința socială - Locuința care se atribuie cu chirie subvenționată unor persoane sau familii, a căror situație economică nu le permite accesul la o locuința în proprietate sau închirierea unei locuințe în condițiile pieței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie imobil nou rzvn33 rzvn33 SALUT.VREAU SA ACHIZITONEZ UN IMOBIL IN BLOC NOU CONSTRUIT SI AS DORI SA STIU DACA POT BENEFICIA DE REDUCEREA TVA-ULUI LA 5% IN CONDITIILE IN CARE IN 2011 AM ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere Stadva Stadva Doresc sa subinchiriez un spatiu comercial . In contractul de inchiriere nu este nicio mentiune privind dreptul sau interdictia chiriasului de a subinchia . In ... (vezi toată discuția)
Tva imobile eszatmary eszatmary Buna ziua, As dori sa stiu in ce conditii taxa TVA pentru imobile noi este de 5%. Multumesc. (vezi toată discuția)