avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am o decizie de pensionare pe caz de boala din 2016 cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am o decizie de pensionare pe caz de boala din 2016 cu ...

Buna seara.Am o decizie de pensionare pe caz de boala din 2016.cu o perioada contributiva de 34 ani si 4 luni.Am lucrat in grupa a doua de munca timp de 6 ani.Am nascut si crescut doi copii.Daca nu am perioada completa de contributivitate de 35 ani,pierd toate drepturile dobândite conf.legii 262/2010,privind reducerea varstei de pensionare datorita grupei si copiilor născuti?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 23:01, 9 Octombrie 2025
Nu mai deschideți alte topicuri. V-am răspuns, trebuia să continuați discuția acolo. Dacă nu îndepliniți condiția de stagiu complet contributiv, nu veți beneficia de nicio reducere de vârstă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o pensie de invaliditate din 2016 cu o perioada contributiva ... Lilibucan Lilibucan Am o pensie de invaliditate din 2016 cu o perioada contributiva de 34 ani si 4 luni.si o reducere cu 1 an si 6 luni a vârstei de pensionare datorita anilor ... (vezi toată discuția)
Pensionare din boala la limita de varsta mitulica mitulica ma numesc Gogu Dumitru si sant nascut in septembrie 17 anul 1948 si sant pensionar pe caz de boala obisnuita inscrierea la pensie facanduse la data de ... (vezi toată discuția)
Referitor la problema enunțată menționez: bărbat născut ... Muryca Muryca Referitor la problema enunțată menționez: Bărbat născut luna8 an 1967 (vezi toată discuția)