avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1375 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez ca vanzator la un magazin. De la o firma de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez ca vanzator la un magazin. De la o firma de ...

Buna Ziua. Lucrez ca vanzator la un magazin. De la o firma de distributie cu care lucram primesc in fiecare an un cadou( de obicei electrocasnice) in valoare 6-7 00 lei. Cadou este destinat pentru mine,vanzatorului din magazin .Asta a inteles si patronul meu dar problema este ca cadou vine cu o factura fara valoare dar pe numele firmei nu pe numele meu. Intrebarea este cum poate firma la care lucrezi sa "scapa " de obiectul respectiv .ca sa nu ramamane pe inventar. Se poate factura pe numele meu un obiect care a intrat la firma cu valoare zero?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:52, 10 Octombrie 2025
printr-un poces verbal de predare-primire catre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia neacceptata de angajator ioana2222 ioana2222 Buna ziua, As dori sa stiu ce se poate intampla in cazul in care eu ca si angajat al unei societati imi depun demisia la sediu firmei si aceasta nu imi este ... (vezi toată discuția)
Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)
Probleme inventar ContSters303515 ContSters303515 Buna ziua. Lucrez la o firma de distributie uleiuri.M-am angajat in martie la aceasta firma, atunci cand m-am angajat am preluat de la fostul angajat masina ... (vezi toată discuția)