avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un salariat a primit decizia de pensionare la limita ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un salariat a primit decizia de pensionare la limita de varsta, dar a depus si cerere ...

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti un salariat a primit decizia de pensionare la limita de varsta dar a depus si cerere cu 30 zile inainte de data indeplinirii cumulative a conditiilor de vartsta standard si stagiul minim de cotizare cu posibilitatea prelungirii anuale a contractului individual de munca. Intrebarea este: salariatul va putea cumula pensia cu salariul. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:49, 10 Octombrie 2025
Numai in baza unui nou c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog foarte mult sa imi spuneti si mie daca am primit ... necula_calita necula_calita Buna ziua. Va rog foarte mult sa imi spuneti si mie daca am primit decizia de pensionare la limita de varsta , am un termen in care sa anunt angajatorul de ... (vezi toată discuția)
Am primit decizia de pensionare pentru limita de varsta in luna ... nistor_maria2007@yahoo.com nistor_maria2007@yahoo.com Am primit decizia de pensionare pentru limita de varsta in luna februarie 2022, pot ramane in continuare angajata cu acelasi contract de munca pe acelasi post ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie- salariu vmpopescu vmpopescu sunt in concediu medical si am primit decizia de pensionare pentru limita de varsta redusa cu 2 ani pentru lucrul in conditii deosebite. Decizia trebuie ... (vezi toată discuția)