avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia din MAPN inainte de încheierea contractului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia din MAPN inainte de încheierea contractului

Bună ziua! Vă rog frumos ajutați-mă cu un răspuns. Lucrez in MAPN de un an, am făcut liceul militar apoi academia si imi doresc sa imi dau demisia. Sunt conștient ca trebuie sa plătesc cheltuielile de scolarizare...însă...as dori sa știu cam despre ce suma e vorba si dacă as putea să o dau in rate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 10 Octombrie 2025
Este foarte greu de spus..intrucat ordinul ministrului apărării naționale n. MS-54/2008 nu a fost publicat in M.Of.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia administrativ-jurisdictionala nr 82/cji 6750/2021 abc12345 abc12345 Buna ziua! Intrebarea mea este despre decizia administrativ-jurisdictionala nr 82/CJI 6750/2021. Am urmat liceul militar si am inceput cursurile unei academii ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de scolarizare map Robert Marian Robert Marian Buna ziua , Sunt absolvent de Academie Tehnica Militara, promotie 2005, arma geniu. Am profesat timp de 2 ani si jumatate in ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sā cer reactivarea/reprimirea in randul cadrelor active? cristi surlea cristi surlea Buna ziua.Ma numesc Cristi Surlea, am 42 ani si as dori sa stiu daca pot sa cer reactivarea ca subofiter de penitenciare/functionar public cu regim special in ... (vezi toată discuția)