avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dacă mi-am schimbat numele şi a apărut azi în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dacă mi-am schimbat numele şi a apărut azi în Monitorul Oficial, ...

Dacă mi-am schimbat numele şi a apărut azi în Monitorul Oficial, dar eu sunt în clasa a 12-a la liceu şi urmează şi să dau examenul de conducere auto, şcoala de şoferi terminând-o în urmă cu o săptămână, care nume va fi pe permisul de conducere şi pe diploma de bacalaureat, cel dinainte sau cel proaspăt dobândit? Mulţumesc.

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana ... Catalin187 Catalin187 Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)
Permisele de conducere untatadebaiat untatadebaiat buna,fiul meu este elev in clasa a XII-a la un liceu cu clasa de mecanici-electricieni auto,si i-am platit scoala de soferi pt.categ.b,b+e,c,c+e. A reusit sa ... (vezi toată discuția)