Buna ziua!
Am o problema: m-am anagajat la o firma incepand cu data de 15.03.1997. In cartea de munca este trecut salariul de baza lunar 400.000, iar in adeverinta eliberata de angajator (pentru perioada 15.03.1997-01.04.2001) ptr luna martie 1997 este trecut ca venit total lunar, suma integrala, 400.000. Nu s-a tinut cont ca este lucrat partial in luna respectiva. Restul adeverintei este corecta. Exista riscul sa nu fie luata in considerare? Am solicitat o noua adeverinta, dar dureaza. Eu trebuie sa depun dosarul luna aceasta.
Multumesc!
Carp Mircea
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
In carnetul de muncă este
specificată data angajării 15/03/1997 și salariul de 400.000 lei ?
Dacă sunt aceste mențiuni de ce ați mai solicitat adeverință ? Nu mai depuneți acea adeverință.
Carp Mircea
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
tstefana
D-voastra spuneti ca pentru intervalul 15/03 la 31/03/1997 in adeverinta vi s-au mentionat venituri de 400.000 de .lei ceea ce ar reprezenta salariul pe intreaga luna.,
Din acest motiv am spus eu sa nu mai depuneti o alta adeverinta.
Plata salariu
diana45
Buna seara, la firma la care lucrez se face plata salariului in 2 transe. La sfarsitul lunii se da avansul si pe 15 se da lichidarea. Pe luna martie voi avea ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie
anton981
Buna ziua . As avea o rugaminte . Am solicitat angajatorului adeverinta cu salariul brut si sporurile in vederea pensionarii . Am avut o perioada de 14 luni in ... (vezi toată discuția)