avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta venituri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta venituri

Buna ziua!
Am o problema: m-am anagajat la o firma incepand cu data de 15.03.1997. In cartea de munca este trecut salariul de baza lunar 400.000, iar in adeverinta eliberata de angajator (pentru perioada 15.03.1997-01.04.2001) ptr luna martie 1997 este trecut ca venit total lunar, suma integrala, 400.000. Nu s-a tinut cont ca este lucrat partial in luna respectiva. Restul adeverintei este corecta. Exista riscul sa nu fie luata in considerare? Am solicitat o noua adeverinta, dar dureaza. Eu trebuie sa depun dosarul luna aceasta.
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2025
tstefana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:13, 10 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In carnetul de muncă este
specificată data angajării 15/03/1997 și salariul de 400.000 lei ?
Dacă sunt aceste mențiuni de ce ați mai solicitat adeverință ? Nu mai depuneți acea adeverință.
In perioada respectiva au fost acordate prime care aproape dublau salariul. Nu se pune problema sa renunt la adeverinta.
tstefana, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are cum sa nu fie luata in considerare adeverinta..deuneti .

Daca pentru acele prime s-a datorat, potrivit legii, contribuția la bugetul asigurărilor sociale de stat. atunci nu trebuie sa va faceti griji.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

tstefana
D-voastra spuneti ca pentru intervalul 15/03 la 31/03/1997 in adeverinta vi s-au mentionat venituri de 400.000 de .lei ceea ce ar reprezenta salariul pe intreaga luna.,
Din acest motiv am spus eu sa nu mai depuneti o alta adeverinta.
Carp Mircea, utilizator
Am inteles si va multumesc ptr raspuns.

Alte discuții în legătură

Plata salariu diana45 diana45 Buna seara, la firma la care lucrez se face plata salariului in 2 transe. La sfarsitul lunii se da avansul si pe 15 se da lichidarea. Pe luna martie voi avea ... (vezi toată discuția)
Adeverinte pt. dosarul de pensionare ContSters122901 ContSters122901 Pentru intocmirea dosarului de pensionare, adeverintele cu sporurile si contributia de asigurari sociale se ellibereaza de institutia sau unitatea ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie anton981 anton981 Buna ziua . As avea o rugaminte . Am solicitat angajatorului adeverinta cu salariul brut si sporurile in vederea pensionarii . Am avut o perioada de 14 luni in ... (vezi toată discuția)