avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce se întâmplă dacă am refuzat dovada de 15 zile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce se întâmplă dacă am refuzat dovada de 15 zile si nu am ...

Ce se întâmplă dacă am refuzat dovada de 15 zile si nu am semnat

Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 18:14, 11 Octombrie 2025
In primul rand nu mai puteți circula cu mașina. Nici de la fata locului nu puteați pleca. Că nu ați semnat nu înseamnă că aveți drepturi. In baza poliției apare ziua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polițistul mi-a suspendat abuziv permisul pentru că nu i l-am prezentat, nefiind în trafic ci în fața secției de poliție. ce pot face în această situație? Nela cazacu Nela cazacu Buna ziua. Agentul de la politie mi-a suspendat permisul de conducere fara sa fiu oprita in trafic, fara sa ma aflu in masina in momentul in care mi-a cerut sa ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis ContSters61466 ContSters61466 Am o mare dilema, astazi 09.07. am fost oprit pe Sos Stefan cel Mare de catre un politist pe un scuter deoarece nu am acordat prioritate de trecere la un ... (vezi toată discuția)
Radar 2017 Dudeflr Dudeflr Buna ziua, Ieri circulam cu peste 50 de km/h peste limita de viteza legala si am observat din sens opus o masina de \"politie\" de care stiu ca este ... (vezi toată discuția)