avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara. Știe cineva dacă școală profesională ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara. Știe cineva dacă școală profesională este considerată ...

Bună seara. Știe cineva dacă școală profesională este considerată vechime în munca? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:04, 10 Octombrie 2025
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala profesionala si stagiul militar sunt avute in vedere la stabilirea stagiului pentru acordarea pensiei? banu20 banu20 Buna seara, va rog sa-mi comunicati daca scoala profesionala si stagiul militar se iau in calcul ca vechime in munca pentru anii calculati la iesirea in ... (vezi toată discuția)
Școala profesională este vechime în muncă? BUZILA GHEORGHE BUZILA GHEORGHE Am făcut școala profesională în perioada 15 septembrie 1971 pînă în 15 iunie 1974.Pe 15 iulie m-am angajat și lucrez în prezent.Pe perioada școlii un ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala de 3 ani constituie vechime in munca? Florenta30 Florenta30 Buna ziua, desi am citit in diverse discutii legate de acesta problema tot nu am inteles daca scoala profesionala de 3 ani (1973-1976) absolvita inainte de ... (vezi toată discuția)