avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat fiind de doar 2 zile, a fost făcut inventarul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat fiind de doar 2 zile, a fost făcut inventarul anual și ...

Angajat fiind de doar 2 zile,a fost făcut inventarul anual și au fost lipsuri în stația Rompetrol și am fost puși toți angajații să dăm din salariu câte 230 de lei.E corect asta ,eu fiind angajat de 2 zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 11 Octombrie 2025
Daca paguba a fost produsa de mai multi salariati, cuantumul raspunderii fiecaruia se stabileste in raport cu masura in care a contribuit la producerea ei.

Daca masura in care s-a contribuit la producerea pagubei nu poate fi determinata, raspunderea fiecaruia se stabileste proportional cu salariul sau net de la data constatarii pagubei si, atunci cand este cazul, si in functie de timpul efectiv lucrat de la ultimul sau inventar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune colectiva silviu1958 silviu1958 Sunt gestionar intr-o gestiune colectiva din noiembrie 2016. La momentul inceperii lucrului nu s-a facut nici un inventar si nu am semnat nici un act prin care ... (vezi toată discuția)
Potrivit disp art. 255 alin. 1 din codul muncii”când paguba ... dana manea dana manea Potrivit disp art. 255 alin. 1 din Codul Muncii”Când paguba a fost produsă de mai mulţi salariaţi, cuantumul răspunderii fiecăruia se stabileşte în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in data de 8 martie 2020 mi-am dat demisia de la locul ... Anee2020 Anee2020 Buna ziua in data de 8 martie 2020 mi-am dat demisia de la locul de munca . Am lucrat la un magazin alimentar si sefu imi spune ca nu imi da salarul de pe ... (vezi toată discuția)