avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere firma

buna ziua am o companie acum de aproape 3 saptamani si as vrea sa o inchid .Mati putea indruma si pe mine ce ar trebui sa fac ?
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:24, 14 Octombrie 2025
Dizolvarea voluntară a unei societăți comerciale este procesul prin care se ia decizia, de comun acord de către asociați, de a închide activitatea firmei, urmată de lichidarea patrimoniului.
in firma sunt doar eu administratorul
Daca sunteti si asociat , atunci decideti dizolvarea voluntara sau o puteti vinde .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de firma alexaama alexaama Am o societate comerciala cu raspundere limitate, in care sunt singurul asociat. Pe firma am cumparat o masina. In prezent firma este suspendata. Nu doresc sa ... (vezi toată discuția)
Cum se poate inchide o firma julijuli julijuli Buna ziua, Pentru a inchide o firma, daca nu am inteles gresit, pasii care trebuie facuti sunt disolvare, lichidare si radiere. Lichidarea, am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma Popesku Popesku Buna ziua, fata mea are o firma infiinta in 2010 dar nu a reusit sa faca mare lucru, adica mai nimic. Am incercat sa gasim clienti, am avut un agent vreun an ... (vezi toată discuția)