avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie de pensionare anticipata respinsa in luna mai ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie de pensionare anticipata respinsa in luna mai 2025 pentru ...

Decizie de pensionare anticipata respinsa in luna mai 2025 pentru o luna si 21 zile minus la stagiul total de contributivitate.
Pe 15.10.2025 inchei CIM cu demisie.
Pe 03.11.2025 depun D112 si achit personal la ANAF
Cand ar fi indicat sa redepun cererea de pensioanare anticipata?...mai exact: cand "vede" cnpp D112/pentru cele 15 zile lucrate in octombrie?...mentionez ca cele 15 zile din octombrie ma ajuta sa trec la alt procent de penalizare!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 11 Octombrie 2025
Dupa depunere, se preiau datele.

D112 s-a depus in calitate de salariat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voi fi penalizata pentru ca angajatorul nu a platit contributiile obligatorii? alice53 alice53 buna ziua intrebarea mea este daca atunci cand ma voi pensiona anticipat voi fi penalizata la punctul de pensie pentru ca 3 ani de zile fostul angajator nu ... (vezi toată discuția)
Varsta limita pentru pensionare marin1981 marin1981 Am 51 de ani impliniti.Am o vechime in munca de 30 de ani , din care 10 ani sunt la gr II.Imi puteti spune , va rog, care este varsta limita la care pot iesi ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala ionitaaneta ionitaaneta Buna ziua, Va rog mult o consultatie privind iesirea la pensie anticipata partiala daca intrunesc conditiile si care este procentul de ... (vezi toată discuția)