avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare - concediile medicale din perioada 1995-2001
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare - concediile medicale din perioada 1995-2001

Buna ziua, puteti s-ami spuneti daca concediile medicale din perioada 1995-2001 se scad din vechime? (Intreb pentru ca daca se scad poate nu-mi ies cei 15 ani minim, deci fiecare zi conteaza) )
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 11 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inainte de 1.04.2001 este stagiu contributiv si se calculeaza la orice fel de pensie, primeste puncte de stabilitate
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical este stagiu de cotizare la pensie? mandolinu mandolinu Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: -Cum se calculeaza zilele de concediu medical la calculul pensiei? -Se scad din vechime? -Se scad din salariul ... (vezi toată discuția)
Concediul medical-vechime in munca adimicu adimicu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti daca perioada de concediu medical constituie vechime in unca sau in ce mod se constituie. Ce reprezinta pentru viitor, din ... (vezi toată discuția)
pensia si concediul medical Dadla Dadla Buna ziua, concediile medicale altele decat cele legate de boli profesionale, maternitate sau cresterea copiilor se scad din anii de vechime? (vezi toată discuția)