avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am o hotarare judecatoreasca emisa din februarie anul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am o hotarare judecatoreasca emisa din februarie anul acesta ...

Buna ziua, am o hotarare judecatoreasca emisa din februarie anul acesta, dar nu a fost facuta comunicarea nici pana azi. Este normal? Stiam ca ar trebui comunicata partilor in cel mult 30 de zile. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:30, 12 Octombrie 2025
Nu este normal, desigur. Faceți o cerere de urgentare a redactării.
Termenul de 30 de zile este un termen de recomandare,în realitate durează mult mai mult.3,4 luni era un termen relativ decent dar în marea majoritate a cazurilor este și acesta depășit.Puteti formula cererea recomandata mai sus,o sesizare la conducerea instantei etc.
Termenul de 30 de zile este un termen de recomandare,în realitate durează mult mai mult.3,4 luni era un termen relativ decent dar în marea majoritate a cazurilor este și acesta depășit.Puteti formula cererea recomandata mai sus,o sesizare la conducerea instantei etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o decizie luata in aprilie anul acesta, la tribunalul ... GeorgePop19 GeorgePop19 Buna ziua! Am o decizie luata in Aprilie anul acesta, la Tribunalul din Iasi si nici pana astazi nu am primit comunicarea acasa. Este normala aceasta ... (vezi toată discuția)
Termen instiintare hotarare judecatoreasca trandafir88 trandafir88 buna ziua, am castigat un proces la sfarsitul lunii martie, proces ce poate fi atacat prin apel insa nici pana in ziua de astazi nu am primit acasa decizia. ... (vezi toată discuția)
Termen motivare decizie tribunal gabriel298 gabriel298 Motivare decizie Mama mea are un proces de granituire de vreo cinci ani. Am ajuns la apel, tribunalul a dat hotararea in 13 decembrie prin care a anulat ... (vezi toată discuția)