avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acum 37 de ani când a murit socrul meu cei 3 frati ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acum 37 de ani când a murit socrul meu cei 3 frati ...

Bună seara! Acu 37 de ani când a murit socrul meu ce 3 frati ai sitului meu au cedat casa soțului meu căruia ia revenit 3/4 și 1/2 siacewu mele .În 2007 a murit și soacra mea și nu s-a făcut succesiunea și au murit și 2 frati .Ce trebuie sa facă acum soțul meu pentru a întra în drepturi ? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:28, 12 Octombrie 2025
Vreți ca soțul să păstreze toată casa? În acest caz, toți ceilalți moștenitori trebuie să dea declarații de renunțare la moștenire: fratele în viață și moștenitorii celor 2 decedați. Dacă nu sunt de acord va trebui să le plătească sulte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cristinicaz cristinicaz socrul meu a decedat recent.au rămas un apartament si o casa la tara.Exista o soție și doi copii.ce drepturi are fiecare la moștenire? Pot copiii sa ii ... (vezi toată discuția)
Succesiune mariabudriga mariabudriga Socrii mei au decedat. Acestia au avut impreuna 4 copii. Unul dintre ei a murit dupa decesul socrilor. Eu sunt sotia supravietuitoare a unuia dintre copii lor. ... (vezi toată discuția)
Mostenire /cum pot intra in posesie? violeta t violeta t ACTE NECESARE,ETAPELE JURITICE Bunicul sotului a avut doi baieti,si a construit doua casa in doua curti diferite cu doua adrese,propietatile sant pe numele ... (vezi toată discuția)