avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Lipsa totala de comunicare, ignorare din partea ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Lipsa totala de comunicare, ignorare din partea avocatului

lipsa comunicare, ignoranta avocat

Buna ziua. Mi se întîmplă des ca avocatul sa nu raspunda la solicitările mele pe mai toate căile de comunicare, la stilu' pe românește : « ma cam doare-n fund de tine », spunandu-mi ultima oara cam acum 2 luni ca nu are nimic ce să-mi spună ! si aceasta repetandu-se. Prima oara de la data încasări onorariului, fără ca acesta sa schițeze un gest, timp de o luna. La fel căile de comunicare unde l-am solicitat au fost ignorate in totalitate! Am făcut o plîngere la Barou, dupa care avocatul a inceput sa se dezghete si sa coopereze ! m-a rugat însa sa mi-o retrag, « ca-l deranjeaza » ! si am procedat printr-un Email la Barou, retragandu-mi plangerea ! Mai recent insa, al doilea onorariu fiind deja platit, nepasarea a revenit cu aceeasi indolenta si ignoranta la solicitarile mele, o data plingerea retrasa. Acesta se motiveaza cu acelasi raspuns : <nu are nimic ce să-mi spună !>, nu raspunde sistematic pe orice cale de comunicare ! Vazand din nou ca nu exista cea mai mica cooperare, am contactat din nou Baroul lasind mesaj in scris chiar decanului, explicind ca situatia a revenit ! dar surpriza e ca si pe canalul acesta e infundat, ca sa nu mai vorbesc de secretariat prin care am solicitat ca decanul in chestiune sa deschida si sa citeasca mesajul ! cu alte cuvinte trei contacte : avocat, decan, si secretariat care au esuat ! nu ai cui vorbi si asta in ciuda platii onorariului ! pare-se ca sau tras obloanele ca sa nu mai intre nimic ! Poate cineva din expertii dumneavoastra sa ma initieze cum pot sa le mai atrag atentia ?
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2025
drastic, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:55, 13 Octombrie 2025
În primul rand exista o procedura de formulare a unei plângeri ,trebuie platita o taxa de câteva sute de lei (stabilita tocmai pentru a restrânge plângerile făcute fără temei, sau facute de fel de fel de cetățeni cu diverse fixatii)etc.In al doilea rand de aproape 2 luni magistrații sunt într o , greva"nelegala procesele find în proporție de 95%blocate astfel încât este posibil ca av sa nu aibă ce sa va comunice.Trebuie lămurit dacă pt serviciul prestat av v a redactat o cerere de chemare în judecata,și a îndeplinit obligațiile asumate etc.Comunicarea este importanta dar contează ce înțelegeți dvs prin comunicare una e sa anunți clientul înainte sau după un proces și alta e sa răspunzi la zec sau sute i de mesaje ..Av nu este prieten,psiholog asa cum considerabil clienți ci un profesionist care are un anumit volum de munca ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În primul rand exista o procedura de formulare a unei plângeri ,trebuie platita o taxa de câteva sute de lei (stabilita tocmai pentru a restrânge plângerile făcute fără temei, sau facute de fel de fel de cetățeni cu diverse fixatii)etc.In al doilea rand de aproape 2 luni magistrații sunt într o , greva"nelegala procesele find în proporție de 95%blocate astfel încât este posibil ca av sa nu aibă ce sa va comunice.Trebuie lămurit dacă pt serviciul prestat av v a redactat o cerere de chemare în judecata,și a îndeplinit obligațiile asumate etc.Comunicarea este importanta dar contează ce înțelegeți dvs prin comunicare una e sa anunți clientul înainte sau după un proces și alta e sa răspunzi la zec sau sute i de mesaje ..Av nu este prieten,psiholog sfatuitor de taine,pe post de google sau chat asa cum considera.unii clienți ci un profesionist care are un anumit volum de munca ...
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie decan baroul avocatilor anouka89 anouka89 Buna ziua Am primit de curand decizia unei plangeri pe care am formulat-o pe 9 martie 2011 catre decanul baroului avocatilor Galati, cu toate la acea data ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca o persoana ma hartuieste,urmareste? Nicoleta2504 Nicoleta2504 Buna ziua,am nevoie de un sfat in legatura cu ce ar trebui sa fac legat de o persoana de sex feminin care pot spune ca e obsedata, zi de zi de un an si ... (vezi toată discuția)
inegalitate, divort, fostul sot este avocat, se reprezinta singur honest9 honest9 buna ziua! sunt implicata in divort, fostul sot este avocat si decan barou, se reprezinta singur. este greu, eu sa fiu reprezentata de avocat, care nu poate fi ... (vezi toată discuția)