Buna ziua. Mi se întîmplă des ca avocatul sa nu raspunda la solicitările mele pe mai toate căile de comunicare, la stilu' pe românește : « ma cam doare-n fund de tine », spunandu-mi ultima oara cam acum 2 luni ca nu are nimic ce să-mi spună ! si aceasta repetandu-se. Prima oara de la data încasări onorariului, fără ca acesta sa schițeze un gest, timp de o luna. La fel căile de comunicare unde l-am solicitat au fost ignorate in totalitate! Am făcut o plîngere la Barou, dupa care avocatul a inceput sa se dezghete si sa coopereze ! m-a rugat însa sa mi-o retrag, « ca-l deranjeaza » ! si am procedat printr-un Email la Barou, retragandu-mi plangerea ! Mai recent insa, al doilea onorariu fiind deja platit, nepasarea a revenit cu aceeasi indolenta si ignoranta la solicitarile mele, o data plingerea retrasa. Acesta se motiveaza cu acelasi raspuns : <nu are nimic ce să-mi spună !>, nu raspunde sistematic pe orice cale de comunicare ! Vazand din nou ca nu exista cea mai mica cooperare, am contactat din nou Baroul lasind mesaj in scris chiar decanului, explicind ca situatia a revenit ! dar surpriza e ca si pe canalul acesta e infundat, ca sa nu mai vorbesc de secretariat prin care am solicitat ca decanul in chestiune sa deschida si sa citeasca mesajul ! cu alte cuvinte trei contacte : avocat, decan, si secretariat care au esuat ! nu ai cui vorbi si asta in ciuda platii onorariului ! pare-se ca sau tras obloanele ca sa nu mai intre nimic ! Poate cineva din expertii dumneavoastra sa ma initieze cum pot sa le mai atrag atentia ?
În primul rand exista o procedura de formulare a unei plângeri ,trebuie platita o taxa de câteva sute de lei (stabilita tocmai pentru a restrânge plângerile făcute fără temei, sau facute de fel de fel de cetățeni cu diverse fixatii)etc.In al doilea rand de aproape 2 luni magistrații sunt într o , greva"nelegala procesele find în proporție de 95%blocate astfel încât este posibil ca av sa nu aibă ce sa va comunice.Trebuie lămurit dacă pt serviciul prestat av v a redactat o cerere de chemare în judecata,și a îndeplinit obligațiile asumate etc.Comunicarea este importanta dar contează ce înțelegeți dvs prin comunicare una e sa anunți clientul înainte sau după un proces și alta e sa răspunzi la zec sau sute i de mesaje ..Av nu este prieten,psiholog asa cum considerabil clienți ci un profesionist care are un anumit volum de munca ...
În primul rand exista o procedura de formulare a unei plângeri ,trebuie platita o taxa de câteva sute de lei (stabilita tocmai pentru a restrânge plângerile făcute fără temei, sau facute de fel de fel de cetățeni cu diverse fixatii)etc.In al doilea rand de aproape 2 luni magistrații sunt într o , greva"nelegala procesele find în proporție de 95%blocate astfel încât este posibil ca av sa nu aibă ce sa va comunice.Trebuie lămurit dacă pt serviciul prestat av v a redactat o cerere de chemare în judecata,și a îndeplinit obligațiile asumate etc.Comunicarea este importanta dar contează ce înțelegeți dvs prin comunicare una e sa anunți clientul înainte sau după un proces și alta e sa răspunzi la zec sau sute i de mesaje ..Av nu este prieten,psiholog sfatuitor de taine,pe post de google sau chat asa cum considera.unii clienți ci un profesionist care are un anumit volum de munca ...